Primul device Samsung ce rulează Tizen OS, modelul ZEQ 9000 apare Într-o nouă imagine

1.448 ori
<b>Primul device Samsung ce rulează Tizen OS, modelul ZEQ 9000 apare Într-o nouă imagine</b>Dacă acum câteva zile, vă prezentam o primă imagine de presă cu Samsung ZEQ 9000, primul device al celor de la Samsung ce rulează Tizen OS, iată că astăzi avem parte de o nouă imagine live. Aceasta a sosit prin intermediul contului de twitter...

Dacă acum câteva zile, vă prezentam o primă imagine de presă cu Samsung ZEQ 9000, primul device al celor de la Samsung ce rulează Tizen OS, iată că astăzi avem parte de o nouă imagine live. Aceasta a sosit prin intermediul contului de twitter @evleaks, dar din păcate este de o calitate foarte proastă.

Potrivit ultimelor informații, Samsung ZEQ 9000, cu numele de serie SM-Z9000 va dispune de un display WXGA de 4.8 inch, cu rezoluție 1280x720 pixeli și un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3 GHz.

Primul device Samsung ce rulează Tizen OS, modelul ZEQ 9000 apare Într-o nouă imagine

De asemenea, de curând, un model Samsung SM-Z9005 a fost pus la vânzare prin intermediul site-ul de cumpărături online eBay, la prețul de 250 $, terminal ce este trecut ca fiind un telefon de dezvoltator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×