Vine EKG-ul pe Apple Watch Series 4! watchOS 5.1.2 aduce funcţia pe ceas în curând

1.290 ori
<b>Vine EKG-ul pe Apple Watch Series 4! watchOS 5.1.2 aduce funcţia pe ceas în curând</b>Una dintre cele mai interesante dotări ale smartwatch-ului Apple Watch 4 pe care Tim Cook a scos-o în evidență la debut a fost senzorul EKG. Din păcate acesta nu a fost disponibil până acum pentru utilizatori, dar vestea cea bună este că

Cei care s-au grăbit să îşi cumpere un Apple Watch Series 4, au remarcat probabil că funcţia cea mai dorită de pe device, EKG-ul nu era activă încă. Aceasta se va activa în curând, odată cu sosirea actualizării la watchOS 5.1.2, se pare.

Ar trebui să vină în următoarea săptămână, conform unor scăpări, iar Apple a făcut deja public un document de training pentru angajaţii Apple Store. Aceştia trebuie să înveţe clienţii cum să folosească noile funcţii ale ceasului odată ce vine noul watchOS 5.1.2. Încă de la debutul său am numit funcţia EKG drept revoluţionară, împreună cu acea funcţionalitate care detectează dacă ai căzut şi sună la 112 dacă a trecut mai mult de 1-2 minute.

Aritmiile şi tulburările de ritm cardiac afectează milioane de persoane din toată lumea şi pot provoca probleme fatale de sănătate. Aici intervine un EKG luat la încheietură cu ceasul şi nu vă faceţi griji, pentru că acest Apple Watch e aprobat deja de marile spitale din lume. Sunt folosiţi electrozi integraţi în noul senzor de puls din spate, dar şi în restul corpului ceasului.

Ceasul va trimite notificări dacă detectează o bătaie neregulată a inimii şi poate avertiza utilizatorul dacă pulsul îi creşte sau scade peste o limită specificată. Aplicaţia EKG este disponibilă doar în regiunile în care a fost aprobată de autorităţi, deci la noi cred că ar trebui aprobată de Ministerul Sănătăţii, aşa că mai avem de aşteptat. Deocamdată doar SUA o are sigur aprobată.

Beta-ul de watchOS 5.1.2 sosea la inceut de noiembrie, deci ar trebui să vină şi varianta finală în curând. EKG-ul nu apăruse în beta totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×