Viitorul smartwatch HTC cu Android Wear apare într-o galerie amplă de imagini, cu o curea sportivă la pachet

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.519 ori
<b>Viitorul smartwatch HTC cu Android Wear apare într-o galerie amplă de imagini, cu o curea sportivă la pachet</b>HTC se număra printre puţinele companii proeminente producătoare de telefoane Android ce nu au intrat în mod clar pe piaţa ceasurilor smart. Dovezi în această privinţă apăreau toamna trecută, când un ceas HTC cu numele de cod Halfbeak scăpa pe Weibo..

HTC se număra printre puţinele companii proeminente producătoare de telefoane Android ce nu au intrat în mod clar pe piaţa ceasurilor smart. Dovezi în această privinţă apăreau toamna trecută, când un ceas HTC cu numele de cod Halfbeak scăpa pe Weibo, iar azi el revine într-o galerie amplă de fotografii.

E clar faptul că deşi acesta este un smartwatch, se pune semnificativ accentul pe funcţii de fitness, lucru indicat de logo-ul Under Armour şi cureaua cu design sportiv a ceasului. Vedem un purtabil cu ecran circular aici, cu două butoane în partea dreaptă, marcate de două săgeţi. Se remarcă şi prezenţa unui scanner de puls în spate, iar ecranul vine cu o rezoluţie de 360 x 360 pixeli, ceva mai generoasă decât a lui Moto 360 de generaţie a doua.

Acest gadget rulează versiunea 1.x a lui Android Wear, dar probabil va debuta cu varianta 2.0, ce soseşte în următoarele săptămâni. Sunt şanse mari să vedem acest produs la MWC 2017, în Barcelona la finalul lunii viitoare, eventual într-o variantă sport şi una elegantă, cum a făcut Samsung cu Gear S3. Să nu vă mire şi dacă ceasul se va vinde la pachet cu alte produse Under Armour, precum cântar smart, curele de luat pulsul în zona bustului şi tot soiul de accesorii de fitness.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×