Viitorul update Android Wear ne va aduce fețe interactive pentru ceas și alte noi funcții la pachet

785 ori
<b>Viitorul update Android Wear ne va aduce fețe interactive pentru ceas și alte noi funcții la pachet</b>Printre sistemele de operare dezvoltate special pentru ceasurile inteligente, avem la ora actuală disponibil pe piață și Android Wear. Acest OS dezvoltat de către Google va primi c&acirc;t de cur&acirc;nd un nou update destul de important. Deși...

Printre sistemele de operare dezvoltate special pentru ceasurile inteligente, avem la ora actuală disponibil pe piață și Android Wear. Acest OS dezvoltat de către Google va primi cât de curând un nou update destul de important. Deși această actualizare va sosi abia în luna august, iată că prin intermediul celor de la Phandroid avem ocazia să aruncăm o privire asupra sa.

După cum bine știți, la ora actuală un ceas ce rulează Android Wear ne permite realizare a 4 tipuri de gesturi (swipe/tap) pentru navigare. Prin diferitele gesturi de swipe ne putem verifica notificările, accesa meniul de setări rapide, sau printr-o apăsare lungă putem schimba fața ceasului.

Odată cu noua versiune, vom putea schimba aceste fețe mult mai rapid printr-un singur gest de apăsare pe ecran. Din câte se poate observa și în imaginea de mai sus, cu doar o singură apăsare vom putea modifica culoarea/tema ceasului, sau verifica starea meteo prin intermediul unor animații interactive.

De asemenea, printr-un gest similar vom putea verifica un grafic al activității noastre sportive, sau deschide o nouă activitate. Nu în ultimul rând, Google introduce în noua versiune și funcția Together, modalitate prin care putem comunica cu alte ceasuri inteligente ce rulează Android Wear.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×