Lava Iris X5 4G este un nou smartphone Android One al producătorului indian Lava; Confirmat de GFXBench

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 290 ori
<b>Lava Iris X5 4G este un nou smartphone Android One al producătorului indian Lava; Confirmat de GFXBench</b>Google a confirmat recent faptul că va lansa un telefon cu Android One de nouă generaţie &icirc;n India, sub brandul producătorului Lava. Ei bine, acest model a apărut acum &icirc;n peisaj, prin intermediul unei scăpări via benchmarkul GFXBench....

Google a confirmat recent faptul că va lansa un telefon cu Android One de nouă generaţie în India, sub brandul producătorului Lava. Ei bine, acest model a apărut acum în peisaj, prin intermediul unei scăpări via benchmarkul GFXBench.

Handsetul poartă numele de Iris X5 4G şi e dotat cu un procesor quad core MediaTek MT6735 de 1.3 GHz, cu GPU Mali T720 şi un ecran de 4.6 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Avem la bord şi 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus o cameră de 12 MP în spate şi una frontală de 7 MP. Terminalul rulează Android 5.1 şi oferă şi accelerometru, Bluetooth, busola şi GPS.

Anunţul oficial al acestui model e aşteptat pe 14 iulie, care dacă nu mă înşel e ziua naţională a Franţei (fun fact!). Nu avem imagini cu noul venit, dar bănuiesc că el va semăna că design cu Lava Iris X5, care există deja de un an şi adoptă un design destul de banal, dreptunghiular, dar slim. Iris X5 se poziţionase ca rival pentru Moto G şi bănuiesc că şi noul venit o va face.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×