Xiaomi pregătește lansarea unui magazin online pentru piața americană; totuși acesta nu va comercializa smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 446 ori
<b>Xiaomi pregătește lansarea unui magazin online pentru piața americană; totuși acesta nu va comercializa smartphone-uri</b>Un zvon pe care l-am auzit de curând este și cel care face referire la faptul că producătorul chinez Xiaomi și-ar putea face intrarea pe piața din SUA prin lansarea unui prim magazin online. Deși un eveniment era programat chiar pentru ziua de...

Un zvon pe care l-am auzit de curând este și cel care face referire la faptul că producătorul chinez Xiaomi și-ar putea face intrarea pe piața din SUA prin lansarea unui prim magazin online. Deși un eveniment era programat chiar pentru ziua de ieri, se pare că acesta a fost doar unul în care editorii tech au fost familiarizați cu produsele companiei.

​

Cu toate acestea, ni se prezintă câteva noi detalii despre magazinul pregătit de către Xiaomi pentru piața americană. Aflăm că acesta va fi lansat într-adevăr cât de curând, dar și faptul că printre produsele comercializate nu se vor regăsi telefoane, ci doar accesorii ca și brațara MiBand, sau căști audio.

Potrivit lui Hugo Barra, vicepreședintele diviziei globale Xiaomi, compania are de gând ca la un moment dat să aducă și smartphone-uri în cadrul acestui magazin online, dar pentru moment s-a decis ca lucrurile să fie luate pas cu pas. Lipsa inițială a smartphone-urilor ar putea fi pusă și pe seama procesului de certificare hardware îndelungat, cât și a infrastructurii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×