Xiaomi lansează o brățară de fitness de 13 dolari; Mi Band poate debloca și telefonul

912 ori
<b>Xiaomi lansează o brățară de fitness de 13 dolari; Mi Band poate debloca și telefonul</b>Xiaomi nu a lansat doar noul său vârf de gamă azi, smartphone-ul Mi 4, ci și un accesoriu foarte interesant. E vorba despre o brățară de fitness colorată, pe care o puteți vedea mai jos și care costă doar 13 dolari. Numele său este Xiaomi Mi...

Xiaomi nu a lansat doar noul său vârf de gamă azi, smartphone-ul Mi 4, ci și un accesoriu foarte interesant. E vorba despre o brățară de fitness colorată, pe care o puteți vedea mai jos și care costă doar 13 dolari. Numele său este Xiaomi Mi Band.

Se pare că acest accesoriu poate fi folosit și pentru a debloca telefonul mobil și vine cu funcții de monitorizare a activităților de fitness, sleep tracker și alarma pentru ciclul de somn. Xiaomi Mi Band este rezistentă la apă, oferă 30 de zile de funcționare în standby și amintește de o brățară similară anunțată de Huawei la începutul anului. Mi Band va înregistra atât alergarea sau mersul utilizatorului, cât și ciclul de somn, cel mai probabil cu ajutorul unui accelerometru.

Xiaomi Mi Band

O astfel de brățara are o baterie ce de obicei rezista câteva zile sau o săptămână, deci cele 30 de zile de aici reprezintă o performanță. Modul în care Xiaomi Mi Band deblochează telefonul este un înlocuitor de parolă sau alte metode de deblocare. încă nu e foarte clar când va sosi accesoriul pe piață, dar știm că va debuta în China.

Xiaomi lansează o brățară de fitness de 13 dolari; Mi Band poate debloca și telefonul

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×