Xiaomi WeLoop Hey S3 este o clonă de Apple Watch ce costă doar 80 dolari

2.817 ori
<b>Xiaomi WeLoop Hey S3 este o clonă de Apple Watch ce costă doar 80 dolari</b>Clonele de Apple Watch sunt la mare căutare prin China, iar de astăzi publicul are la dispoziție un nou astfel de model numit Xiaomi WeLoop Hey 3S. Purtabilul de față arată fix ca ceasul inteligent Apple, dar prețul este cu mult mai accesibil și anume

Astăzi cei de la Xiaomi anunță lansarea smartwatch-ului Hey 3S, model ce se lansează sub branding WeLoop. Acest nou purtabil pare a fi o clonă foarte reușită pentru Apple Watch, dar prețul este cu mult mai mic decât creația companiei din Cupertino. Descoperim că ceasul se lansează prin intermediul platformei de crowdfunding MIJIA și faptul că prețul produsului de față este de numai 80 dolari.

Xiaomi Hey 3S

Ca dotări el ne oferă un display tactil LCD de 1.28 inch, tehnologie A-GPS + GLONASS, suport Bluetooth 4.2 pentru conectarea la smartwatch și cu o baterie care potrivit producătorului oferă o autonomie de până la 30 zile. Ceasul cântărește numai 38 grame și aflăm că ni se aduce în cazul de față o interfață de încărcare magentică precum avem pe mai toate produsele de acest tip la ora actuală.

Xiaomi Hey 3s

Fiind un smartwatch destinat persoanelor active, acesta aduce funcții de monitorizare a caloriilor arse, a ritmului cardiac, dar și a distanței parcurse pe jos, în timpul sesiunilor de jogging sau chiar în timpul sesiunilor de ciclism. Pulsul este măsurat constant și utilizatorii vor primii analize detaliate pe parcursul exercițiilor realizate.

Avem și funcția de monitorizare a somnului, remindere, alerte pentru notificările de pe smartphone și control pentru player-ul audio de pe telefon. Nu lipsește nici certificarea pentru rezistența la apa de până la 50 metri, semn că ceasul poate fi utilizat și la piscină sau în competiții de înot. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×