LG anunţă cel mai mare profit operaţional din ultimii 8 ani, înregistrat în trimestrul întâi al anului 2017

1.351 ori
<b>LG anunţă cel mai mare profit operaţional din ultimii 8 ani, înregistrat în trimestrul întâi al anului 2017</b>Și sud-coreenii de la LG Electronics au prezentat astăzi rezultatele financiare pe primul trimestru din 2017, cifre ce indică faptul că în acest prim trimestru s-a înregistrat cel mai mare profit operațional din ultimii 8 ani. Creatorul lui LG G6 se

E final de trimestru fiscal pentru multe firme şi după Samsungşi Nintendo, descoperim acum şi rezultatele financiare ale celor de la LG. Veştile sunt excelente pentru sud coreeni, care au postat cel mai mare profit operaţional din ultimii 8 ani.

Compania a confirmat venituri de 12.70 miliarde de dolari în trimestrul încheiat pe 31 martie, în creştere cu 9.7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Ca o comparaţie, Samsung a avut venituri de aproape 4 ori mai mari, dar este un conglomerat mult mai mare şi cu o zonă mai amplă de activitate. Revenind la LG, veniturile sale operaţionale au fost de 798.3 milioane de dolari, cu 82.4% mai mari decât în primele 3 luni din 2016.

Cheia creşterii LG în ultima vreme ar fi segmentul care se ocupă cu electrocasnice şi aparate de aer condiţionat. LG Mobile a atins venituri de 2.61 miliarde de dolari, în creştere cu 4% faţă de finalul lui 2016 şi 2% faţă de T1 2016. Cu câteva modele entry level şi midrange lansate devreme în acest an şi cu LG G6 debutând excelent pe piaţa de baştină, e lesne de înţeles evoluţia companiei.

14.8 milioane de telefoane a livrat LG în trimestrul întâi, cu 10% mai multe decât anul trecut şi chiar cu 5% mai multe decât în perioada sărbătorilor de iarnă din 2016. Livrările de smartphone-uri pe piaţa locală au săltat cu 54%, ceea ce e impresionant. Şi trimestrul 2 ar trebui să arate bine, pe măsură ce LG G6 ajunge pe tot globul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×