A venit 1 aprilie mai devreme? ”Angajaţi” Apple Store recomandă produse Microsoft, în cadrul unei farse (Video)

925 ori
<b>A venit 1 aprilie mai devreme? ”Angajaţi” Apple Store recomandă produse Microsoft, în cadrul unei farse (Video)</b>Ce e fascinant la farsa de mai jos nu e ca nişte băieţi s-au deghizat &icirc;n angajaţi de la un Apple Store şi au recomandat produse Microsoft, ci că a durat at&acirc;t p&acirc;nă să &icirc;i vina cuiva ideea de a face o farsă de genul. &nbsp; E...

Ce e fascinant la farsa de mai jos nu e ca nişte băieţi s-au deghizat în angajaţi de la un Apple Store şi au recomandat produse Microsoft, ci că a durat atât până să îi vina cuiva ideea de a face o farsă de genul.

E vorba aici despre 4 farseori celebri pe YouTube, cunoscuţi că NelkFilmz. Se remarcă totuşi din start că tricourile lor au o nuanţă mai închisă la culoare decât cele pe care le poartă ceilalţi angajaţi ai magazinului. A fost amuzant să vedem reacţia celorlalţi angajaţi Apple, cei reali, care rămâneau şocaţi atunci când falşii angajaţi începeau să recomande produse Microsoft şi să recunoască faptul că produsele Apple nu sunt aşa bune.

De remarcat faptul că totuşi angajaţii reali au rămas calmi şi deschişi la discuţii, probabil fiind căliţi de tot soiul de fanatici ai altor branduri şi de valul de puşti care au încercat să îndoaie un iPhone 6 Plus. Am remarcat că tabletele Microsoft sunt cele mai recomandate de farseori, deci miroase puţin a promovare Surface, dacă mă întrebaţi pe mine.

Amuzant e că farsa s-a încheiat aproape de fiecare dată cu o demisie a "angajatului".

Via Alexandru Constantinescu, mulțumim!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×