Orange și Huawei România anunță lansarea unei soluții pentru echiparea mașinilor cu WiFi

837 ori
<b>Orange și Huawei România anunță lansarea unei soluții pentru echiparea mașinilor cu WiFi</b>C&acirc;t timp m-am aflat prin Barcelona pentru show-ul Mobile World Congress nu am putut să nu observ numeroasele automobile de culoare neagră pe care era scris Huawei Car-Fi. Acest nume ascunde o soluție Wi-Fi la bordul vehiculului, soluție care...

Cât timp m-am aflat prin Barcelona pentru show-ul Mobile World Congress nu am putut să nu observ numeroasele automobile de culoare neagră pe care era scris Huawei Car-Fi. Acest nume ascunde o soluție Wi-Fi la bordul vehiculului, soluție care iată este lansată astăzi în România de către Orange.

Această tehnologie de conectivitate va aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps prin intermediul celei mai extinse rețele 4G din țară. Wi-Fi on-board permite conectarea simultană la internet 4G a maxim 10 echipamente compatibile. Aflăm că dispozitiviul a fost creat special pentru mașinile dotate cu priză de 12 V.

Orange și Huawei România anunță lansarea unei soluții pentru echiparea mașinilor cu WiFi

Orange Wi-Fi on-board are dimensiuni, iar setările sale pot fi configurate direct de pe un smartphone sau tabletă. De asemenea, prin intermediul unui port USB integrat, dispozitivul va putea încărca un telefon în același timp.

Practic ne uităm la un router special creat pentru automobile ce se va baza pe semnalul Orange 4G prezent în orașele mari. Wi-Fi on-board costă 15 euro pe lună și include routerul 4G, 12 GB trafic de date, acces la 16 canale TV și 3 GB trafic în aplicație Orange TV Go. Mai multe detalii despre acest device puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×