Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat va putea fi contractat pentru doar 2.9 euro; ni se oferă și până la 50 GB trafic de date!

2.234 ori
<b>Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat va putea fi contractat pentru doar 2.9 euro; ni se oferă și până la 50 GB trafic de date!</b>Operatorul Digi Mobil anunță astăzi faptul că abonamentul Optim Nelimitat va putea fi contractat de către clienți pentru numai 2.9 euro în situația în care dețin deja alte servicii RCS & RDS. De asemenea, se oferă până la 50 GB trafic de date noilor

Operatorul Digi Mobil are de făcut un anunț foarte important astăzi, și anume faptul că de acum înainte orice potențial client are posibilitatea de a contracta abonamentul Optim Nelimitat pentru suma de doar 2.9 euro/lună (TVA inclus) - acesta fiind cel mai de succes abonament din portofoliul propriu. Astfel, în funcție de numărul de abonamente contractate, se poate ajunge la un astfel de cost lunar pentru planul tarifar cu pricina.

Tarif abonament Optim Nelimitat (TVA inclus/lună)

1 abonament 

Optim Nelimitat

2 abonamente

Optim Nelimitat

3 abonamente

Optim Nelimitat

4 abonamente

Optim Nelimitat

4,84 eur3,87 eur3,22 eur2,9 eur

Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil, a declara că secretul succesului înregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datorează beneficiilor generoase pe care le include la prețuri foarte avantajoase. Peste 1.2 milioane de clienți au ales acest plan tarifar, iar cifrele înregistrate arată gradul de satisfacție al utilizatorilor operatorului.

De asemenea, aflați că traficul de date mobile în rețeaua 4G Digi Mobil crește la 50 GB/lună pentru toți clienții cu SIM-uri de voce pe bază de abonament Avantaj și Optim, promoțional în perioada 1 noiembrie 2016 - 31 martie 2017. În același timp, toate pachetle de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe bază de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile în rețeaua 4G de 30 GB/lună, după perioada promoțională. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×