Apar indicii că Digi Mobil testează 4G-ul pe banda 2100 MHz FDD; iată detalii

4.176 ori
<b>Apar indicii că Digi Mobil testează 4G-ul pe banda 2100 MHz FDD; iată detalii</b>Descoperim astăzi faptul că Digi Mobil ar testa chiar în acest moment conexiunea 4G LTE pe banda 2100 MHz - frecvență care până în acest moment era destinată rețelei 3G. Ne putem aștepta ca operatorul să încheie un acord cu un alt operator de pe piață

Prin intermediul celor de la Gadget.ro descoperim astăzi faptul că operatorul RCS & RDS ar testa în acest moment conexiunea 4G Digi Mobil pe banda de 2100 MHz FDD, lucru ce este dezvăluit de către un cititor al site-ului amintit aici. La intrarea pe Autostrada A1 de la Pitești spre București, acesta a descoperit faptul că 4G-ul de la Digi Mobil funcționa acum pe banda 2100 MHz - frecvență care este utilizată acum doar pentru servicii 3G.

Digi Mobil

RCS & RDS ar fi nevoită să liciteze și să câștige drepturile de utilizare a acestei benzi 4G 2100 MHz, dar există și posibilitatea de încheiere a unui acord cu un alt operator de pe piață pentru a oferi acest serviciu clienților. Introducerea acestei benzi în portofoliu ar contribui pe viitor la îmbogățirea bazei de date de clienți, la ora actuală fiind înregistrați nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de abonați Digi Mobil, persoane fizice.

Digi Mobil

Rămâne să vedem dacă operatorul va oferi informații oficiale în acest sens în perioada următoare, faptul că sunt realizate teste la ora actuală pentru conexiunea 4G în bandă 2100 MHz fiind totuși un indiciu cât se poate de clar cu privire la intenția Digi Mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×