Aplicaţia Mobilissimo.ro primeşte o nouă versiune; Iată ce trebuie să faceţi pentru a avea acces la ea

3.346 ori
<b>Aplicaţia Mobilissimo.ro primeşte o nouă versiune; Iată ce trebuie să faceţi pentru a avea acces la ea</b>Pentru că în epoca modernă nu îţi mai poţi lua ştirile doar via web browser, aplicaţia e un must have, iar voi ne-aţi semnalat că duceţi dorul aplicaţiei Mobilissimo.ro de pe Play Store. Ea a încetat să funcţioneze în decembrie 2016, dar revine acum şi..

Pentru că în epoca modernă nu îţi mai poţi lua ştirile doar via web browser, aplicaţia e un must have, iar voi ne-aţi semnalat că duceţi dorul aplicaţiei Mobilissimo.ro de pe Play Store. Ea a încetat să funcţioneze în decembrie 2016, dar revine acum şi aflaţi mai jos cum puteţi face rost de ea.

Varianta veche era generată pe baza site-ului feed.nu, care la rândul său a încetat să funcţioneze, din păcate. Din cauza acestui lucru nu am putut face update vechii versiuni şi a trebuit să reluăm lucrul de la zero la o aplicaţie bazată pe site-ul mobil Mobilissimo.ro (web view). Aici a intrat în acţiune Marian Pavel, care ne-a ajutat benevol cu această dezvoltare şi căruia îi mulţumim din toată inima.

Practic ce trebuie să reţineţi este că vechea aplicaţie trebuie dezinstalată, iar apoi o puteţi instala pe cea nouă din Play Store. Softul ocupă doar 1 MB şi are până acum numai recenzii de 5 steluţe. Pe viitor lucrăm şi la o variantă mai complexă de aplicaţie, ce aduce și notificări şi vă vom ţine la curent cu evoluţia sa.

Ca de obicei, feedbackul vostru e vital si e binevenit!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×