Achiziționează-ți un PC pe componente de la PC Garage în această săptămână și beneficiezi de asamblare GOLD gratuită!

827 ori
<b>Achiziționează-ți un PC pe componente de la PC Garage în această săptămână și beneficiezi de asamblare GOLD gratuită!</b>Pe lângă campania specială organizată cu ocazia Valentine's Day, iată că cei de la PC Garage mai vin cu o promoție atractivă în această săptămână. Este vorba despre săptămâna GOLD, cuprinsă în perioada 11-17 februarie când clienții

Pe lângă campania specială organizată cu ocazia Valentine's Day, iată că cei de la PC Garage mai vin cu o promoție atractivă în această săptămână. Este vorba despre săptămâna GOLD, cuprinsă în perioada 11-17 februarie când clienții magazinului pot beneficia în mod complet gratuit de asamblare GOLD pentru PC-ul achiziționat pe componente. 

În mod normal acest serviciu extra este taxat pentru suma de 179 lei, dar numai în această săptămână este oferit gratis celor care aleg achiziția de componente PC de pe site-ul pcgarage.ro. Printre avantajele oferite în cazul de față se numără și eliminarea riscului ca unele componente să nu fie compatibile, asta pentru că experții PC Garage vor verifica în prealabil alegerile utilizatorului.

De asemenea, dispare și posibilitatea deteriorării componentelor din cauza manipulării necorespunzătoare, iar echipa PC Garage realizează un wire management de excepție prin care se îmbunătățește aspectul estetic și se maximizează fluxul de aer în carcasă ceea ce reduce temperaturile la nivelul componentelor.

Un alt pas al asamblării GOLD este instalarea unui OS de test și rularea de programe de test și benchmark, fiind astfel verificată funcționalitatea sistemului ca întreg în condiții de solicitate. În cazul în care unele componente sunt defecte, acestea sunt înlocuite de specialiști pe loc pentru a avea un PC "la cheie" și fără efort, fără costuri suplimentare. 

Cei care vor să beneficieze de săptămâna GOLD trebuie doar să aleagă componentele dorite - eventual după consultarea cu un expert tehnic, prin căsuța de chat din site - adăugând în coșul de cumpărături și asamblarea GOLD din rubrica Servicii. Apoi, profesioniștii PC Garage vor realiza montarea sistemului - simplu, rapid și profesionist.

Trebuie să țineți cont la alegerea carcaselor și a surselor de alimentare ca acestea să fie eligibile pentru asamblarea GOLD. Promoția are loc în perioada 11 - 17 februarie 2019 pe site-ul PCGarage.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×