Asistentul AVI de la Allview îşi dezvăluie noile comenzi, primite odată cu actualizarea recentă

1.181 ori
<b>Asistentul AVI de la Allview îşi dezvăluie noile comenzi, primite odată cu actualizarea recentă</b>De astăzi asistentul vocal Allview AVI primește noi funcționalități și comenzi pe care utilizatorii le pot rosti pentru realizarea anumitor task-uri pe device. Este o listă babană de noutăți pe care o puteți accesa la finalul acestui articol

Ştiţi probabil că asistentul vocal Allview AVI a fost recent actualizat, ajungând la versiunea a treia. Aceasta se remarcă printr-o schimbare de interfaţă, dar şi prin noi funcţionalităţi şi comenzi. Am scris despre debutul său aici, dar v-am rămas datori cu noile funcţii. Am spilcuit printr-o lunga lista oficială de la Allview şi noutăţile se afla mai jos.

Întâi remarcăm faptul că grafică asociată condiţiilor meteo arată mai bine, fundalul este acum mai mult spre mov decât roşu cum era inainte. AVI este mai rapid şi interacţiunea cu asistentul la nivel vizual aduce şi mai mult cu o fereastră de chat. Îi puteţi spune acum lui AVI să adauge ceva pe lista de cumpărături, să vă amintească faptul că aveţi ceva de cumpărat sau să caute o definiţie în DEX.

Îi puteţi solicita horoscopul zilnic, să deschidă un anumit site, să facă o listă de lucruri "TO DO" şi să pună un memento pentru o întâlnire. Tot prin comandă vocală se pot activa sau dezactiva funcţionalităţi ale telefonului, precum trecerea sa pe vibraţii, înapoi pe mod normal, trecerea pe silent, scoaterea de pe silent, anularea de vibraţii şi tot aşa. Veţi afla şi scorul la meciuri (în sfârşit) şi chiar să trimiteţi mesaje via Whatsapp prin comandă vocală.

AVI poate fi folosit în cea mai nouă versiune pe telefoanele din gama Allview X4 Soul Infinity, pe X4 Soul Vision şi pe noul V3 Viper. Va sosi totuşi în curând şi pe alte terminale Allview. Găsiţi aici lista completă cu toate comenzile noi şi e vorba de sute de comenzi, deci o actualizare însemnată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×