Huawei Y7 (2018) apare într-o randare nouă, ce pare oficială; Arată bine pentru un telefon entry level

Autor:  | Publicat în:  Huawei 707 ori
<b>Huawei Y7 (2018) apare într-o randare nouă, ce pare oficială; Arată bine pentru un telefon entry level</b>Dacă tot a scăpat Huawei Y9 (2018) pe web de câteva ori, fiind lansat imediat după, e momentul să vedem şi o variantă a sa mai accesibilă, Huawei Y7 (2018). Aceasta tocmai a scăpat în randarea pe care o vedeţi în acest articol şi care arată foarte bine..

Dacă tot a scăpat Huawei Y9 (2018) pe web de câteva ori, fiind lansat imediat după, e momentul să vedem şi o variantă a sa mai accesibilă, Huawei Y7 (2018). Aceasta tocmai a scăpat în randarea pe care o vedeţi în acest articol şi care arată foarte bine pentru un telefon ce are toate şansele să coste sub 200 dolari.

Huawei Y7 (2018) e mai uşor de identificat în portofoliul Huawei, pentru că vine ca succesor al hitului Y7 de anul trecut. Huawei Y7 cel nou pare să aibă un corp metalic (sau ramă metalică şi spate acoperit cu policarbonat) şi un ecran cu aspect 18:9. În spate avem scanner de amprente, iar profilul handset-ului este elegant. Nu avem specificaţii scăpate odată cu această imagine, aşa că ne vom baza pe speculaţii.

Huawei Y7 (2018)

Spre deosebire de Y9 (2018), acest model are doar o singură cameră de 13 MP plasată în spate, într-o zonă delimitată care include şi blitzul LED. Putem să vedem o rezoluţie HD aici, port microUSB şi probabil 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Slot-ul microSD e în cărţi şi din moment că Y7 şi Y9 au baterii de 4.000 mAh, această capacitate e probabil abordată şi aici.

Nu ştim sigur ce procesor va fi ales, pentru că Huawei Y7 avea un Snapdragon, iar Y9 (2018) un Kirin. Debutul va avea loc in maxim o lună sau două, cred eu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×