Allview anunţă accesoriul DreamColor for TV: cameră externă + LED-uri care îţi îmbunătăţesc experiența TV

1.091 ori
<b>Allview anunţă accesoriul DreamColor for TV: cameră externă + LED-uri care îţi îmbunătăţesc experiența TV</b>Allview ia foarte în serios prezenţa sa pe piaţa TV şi vine cu un nou accesoriu pentru televizoare: DreamColor for TV. Acesta îmbogăţeşte experienţa de vizionare, cu un "generator de atmosferă" pentru familie şi prieteni

Allview ia foarte în serios prezenţa sa pe piaţa TV şi vine cu un nou sistem inteligent pentru televizoare: DreamColor for TV. Acesta implică accesorii care îmbogăţesc experienţa de vizionare, cu un "generator de atmosferă" pentru familie şi prieteni. 

Printre accesorii se află o cameră montată în zona superioară a TV-ului, care va prelua şi interpreta imaginea, generând culori în consonanţă şi folosind un sistem de LED-uri montat în jurul televizorului. Vine la pachet cu o aplicaţie dedicată prin care sistemul de LED-uri inteligente este setat pe unul din modurile: Video, Music şi Color, controlat de pe telefon.

Allview DreamColor for TV

Modulul video este gândit pentru a completa experienţa de vizionare. Camera externă preia imaginea care se derulează pe ecran şi reinterpretează fiecare secvenţă în nuanţe care se succed după modelul ales. Puteţi alege o iluminare totală sau parţială şi mod activ sau lent de redare.

Allview DreamColor for TV

Sistemul are şi microfon integrat, capturând sunetul emis de TV şi zgomotul ambiental şi transformându-l într-o secvenţă de culoare aleasă de utilizator. Totul se face ritmic şi poate fi sincronizat cu un concert. DreamColor for TV costă 399 lei şi vă vă transformă sufrageria în discotecă, amplificând şi jocurile video, concertele şi filmele de acţiune.

Nu uitaţi şi de recenzia pe care am realizat-o unui televizor smart 4K de la Allview:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×