Allview prezintă biroul interactiv SensyTouch în cadrul Microsoft Summit 2016

1.109 ori
<b>Allview prezintă biroul interactiv SensyTouch în cadrul Microsoft Summit 2016</b>Evenimentul numit Microsoft Summit 2016 ce se desfășoară în București ne-a adus și un produs inedit din partea celor de la Allview. Este vorba despre biroul interactiv SensyTouch ce este disponibil în variante de la 40 și până la 150 inch, panoul oferind

În cadrul Microsoft Summit cei de la Allview au prezentat astăzi biroul interactiv SensyTouch ce integrează un sistem multi-touch menit să ofere o nouă perspectivă asupra interacțiunii cu clienții. Vorbim despre o soluție completă și complexă destinată mediului business prin care serviciile și produsele companiei pot fi prezentate într-un mod inedit printr-o experiență digitală care cu siguranță va fi interactivă.

Allview SensyTouch

Acest sistem elegant și subțire numit SensyTouch poate integra mai multe dimensiuni de display, de la 43 și până la 150 inch, panouri cu rezoluție 4K Ultra HD. Ecranul tactil permite până la 50 de atingeri simultane cu o viteză de răspuns mai mică de 10 milisecunde. Grație diagonalei generoase, biroul de față poate fi utilizat în același timp de mai mulți utilizatori care lucrează la un proiect comun sau în cadrul unor aplicații distincte. 

Allview SensyTouch

Printre domeniile de activitate în care au fost aplicate până în prezent soluțiile SensyTouch se numără: telecom, bancar, auto, retail, turism, publicitate, televiziune și educație. Încă nu avem prețuri asociate acestui produs, dar este foarte posibil ca în următoarea perioadă să primim detalii extra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×