Allview pregăteşte un telefon cu muchii ultra înguste în stil Xiaomi Mi MIX; El va fi lansat în luna august

1.993 ori
<b>Allview pregăteşte un telefon cu muchii ultra înguste în stil Xiaomi Mi MIX; El va fi lansat în luna august</b>Publicul român va avea parte de surprize interesante în această vară din partea celor de la Allview, companie ce pregătește lansarea unui smartphone cu muchii ultra înguste ale ecranului, în stil Xiaomi Mi Mix. Pe lângă acest produs, firma brașoveană

Allview ne-a dezvăluit calendarul lansărilor pe anul 2017 şi el include câteva produse cel puţin la fel de interesante precum cele din 2016. Iese în evidenţă clar luna august, ce pare gata să ne aducă un terminal cu muchii ultra înguste, în stil Xiaomi Mi MIX sau Sharp Aquos Crystal X.

Allview

La final de vară va debuta acest handset, care poate că va face parte din seria Xtreme, ce a primit un release tot în august acum 2 ani. Acel model, Allview X2 Xtreme se remarca prin dotările high end, de la procesorul octa core Helio X10 la ecranul AMOLED şi camera de 24 MP. Observăm că terminalul din imagine are muchii curbate ale ecranului, dar şi un buton Home frontal în care ar putea fi ascuns scannerul de amprente.

Calendar lansari Allview 2017

Lipsa de earpiece şi camera frontală indică faptul că vom asculta convorbirile pe baza unui sistem ce implică vibraţii pentru transmiterea sunetului şi nu un difuzor clasic. Cât despre camera selfie, ea ar putea fi inclusă jos, lângă scannerul de amprente. Allview va trebui să aibă mare grijă cu tehnologia "palm rejection" pentru că atingerile pe marginile ecranului să nu fie interpretate drept comenzi.

Fiţi siguri că vom mai vedea teasere pentru acest smartphone inedit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×