Allview Smart Control este numele unui gadget suprinzător ce va permite controlul dispozitivelor din casă

1.147 ori
<b>Allview Smart Control este numele unui gadget suprinzător ce va permite controlul dispozitivelor din casă</b>Cei de la Allview ne dezvăluie astăzi un teaser foarte interesant pentru un gadget suprinzător care va permite controlul tuturor dispozitivelor electronice din casă, de la televizor și până la aparatul de aer condiționat. Vom avea de-a face cu un soi de

După teaser-ul anterior dezvăluit de către Allview ce făcea referire la o cameră video de supraveghere pentru interiorul locuinței, iată că acum descoperim un alt dispozitiv pe care compania brașoveană ni-l pregătește pentru lansare în perioada ce urmează, chiar la timp pentru sezonul de cumpărături de Sărbători.

Materialul teaser de astăzi ne indică sosirea unui gadget suprinzător al cărui rol va fi acela de a controla inteligent aparatele electronice din casă, de la nelipsitul televizor, la becuri și până la aparatul de aer condiționat. Vom avea de-a face cu un soi de telecomandă universală care ne va permite interacțiunea cu mai toate electronicele din jurul nostru.

Ideea unui singur aparat prin care să controlăm totul din casă sună cu adevărat interesantă, iar cu siguranță prețul asociat acestui gadget numit Smart Control va fi cu siguranță unul foarte accesibil. Aflăm mai multe curând!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×