Allview va lansa luna viitoare primele televizoare smart cu Android la bord, modele certificate Google

2.142 ori
<b>Allview va lansa luna viitoare primele televizoare smart cu Android la bord, modele certificate Google</b>Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi și faptul că Allview a semnat contractul cu Google ce implică lansarea de televizoare Smart TV cu Android la bord, modele certificate oficial. Primele televizoare de genul sosesc luna viitoare

La o lună distanță de la introducerea primelor televizoare din portofoliu pe piața locală, Allview face un pas important odată cu încheierea unui parteneriat cu Google pentru lansarea de Smart TV-uri cu Android la bord. Aceste dispozitive sunt așteptate să debuteze oficial începând din decembrie și aflăm că la pachet vom avea parte și de asistentul vocal Google Assistant pentru controlul televizorului.

Permanent ne dorim să oferim tehnologie avansată la prețuri accesibile. Televizoarele smart cu Android vor schimba perspectiva utilizatorilor, oferind acestora conținutul și aplicațiile dorite, în meniuri organizate special pentru a fi extrem de accesibile. Utilizatorul va avea la dispoziție Netflix instalat, certificat și disponibil din prima secundă de utilizare, alături de YouTube și Google Play Games. 

Allview este singurul brand din Europa care are un contract semnat cu Google în acest sens și aflăm că pentru 2019, compania brașoveană își propune să devină brandul european cu cel mai mare număr de televizoare certificate Google. În acest moment doar 60 modele de televizoare din întreaga lume sunt certificate de către Google, o parte fiind dezvoltate de Allview.

Mai sus aveți și declarația lui Lucian Peticilă (manager general Allview) cu privire la debutul televizoarelor Android TV. Printre televizoarele deja existente în portofoliul Allview avem modele de 60 cm, 80 cm și 101 cm cu rezoluție FHD, respectiv variante Smart cu rezoluții 4K și diagonale de 109 cm, respectiv 123 cm.

Mai jos aveți o listă a promoțiilor Black Friday Allview din zona TV care mai sunt disponibile până pe 25 noiembrie:

  • TV 60 cm, FHD - 479 lei
  • TV 81 cm, FHD - 549 lei
  • TV 101 cm, FHD - 799 lei
  • TV 109 cm, 4K + Chromecast cadou + telefon X4 Soul Mini cadou - 1.349 lei
  • TV 123 cm, 4K + Chromecast cadou + telefon X3 Soul Style cadou - 1.699 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×