Allview intră pe piaţa de televizoare, anunţând produse smart şi clasice; Primele modele sosesc în această toamnă

1.371 ori
<b>Allview intră pe piaţa de televizoare, anunţând produse smart şi clasice; Primele modele sosesc în această toamnă</b>După ce au fost prezentate sugestiv într-o serie de roadmap-uri, iată că televizoarele Allview devin realitate, primele modele urmând a debuta din această toamnă pe piața locală. Noile dispozitive din portofoliul brașovenilor vor beneficia de

Allview a anunţat astăzi intrarea pe piaţa de televizoare, atât cu modele smart, cât şi unele clasice. Primele televizoare vor fi disponibile din această toamnă pe piaţa locală şi avem detalii mai jos.

Pare să fie săptămâna televizoarelor, după ce am aflat că şi OnePlus pregăteşte un televizor şi acum şi Allview intră în această zonă. TV-urile brandului local au fost dezvoltate de la începutul acestui an de către specialiştii de la Allview. Dorinţa companiei este de a facilita utilizatorului interacţiunea cu device-urile pe care le foloseşte. Ni se promite "un nou concept, axat pe preferinţele clientului".

Allview avea până acum în portofoliu telefoane, tablete şi purtabile, iar acum îşi lărgeşte paleta de produse. Dacă îmi permiteţi o speculaţie, cred că vor ataca zona de televizoare de 100 cm 4K cu preţuri gravitând în jurul a 1000 de lei. Vor concura cu modelele NEI şi Horizon care au avut preţuri de acest gen în ultima vreme. Posibil să se plaseze într-un eşalon superior de preţ dacă aduc şi Android TV şi nu m-ar mira să vedem şi asistentul AVI la bord.

Nu ar stricat şi un magazin de aplicaţii, conectivitate WiFi, 3 porturi HDMI, difuzoare de 10W şi HDR

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×