Allview va lansa o boxă inteligentă cu asistent vocal la bord; iată primul material teaser!

1.159 ori
<b>Allview va lansa o boxă inteligentă cu asistent vocal la bord; iată primul material teaser!</b>În curând în portofoliul de produse al celor de la Allview vom avea și o boxă inteligentă care va oferi un asistent vocal la pachet. În teaserul de astăzi vedem forma noului produs și din comunicatul de presă asociat aflăm că boxa ne va putea răspunde

Cei de la Allview continuă să își mărească gama de produse Smart Home, următorul dispozitiv de pe listă este fiind chiar o boxă inteligentă ce ne va aduce un asistent vocal la bord. Deși identitatea acestui software este necunoscută pentru moment, avem ocazia să aflăm câteva detalii interesante despre boxa ce ne este pregătită de către compania brașoveană.

Aceasta va fi capabilă să ne răspundă întrebărilor pe care le avem și totodată va putea primi comenzi vocale pentru reglarea volumului sau schimbarea postului de radio. Boxa ne va spune și glume în situația în care îi vom cere acest lucru și la prima vedere produsul de față se poate dovedi a fi și unul educativ pentru cei mici.

Fiind un produs ce urmează a fi lansat pe plan local ne așteptăm ca asistentul vocal să fie unul în limba română, detaliu pe care îl vom afla cu siguranță din următoarele materiale teaser.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×