Allview lansează prizele inteligente wireless, în completarea soluţiilor smart home care au debutat în decembrie

1.946 ori
<b>Allview lansează prizele inteligente wireless, în completarea soluţiilor smart home care au debutat în decembrie</b>Allview a anunţat lansarea unor prize inteligente wireless, care sunt menite să opereze în tandem cu sistemul smart home lansat în decembrie anul trecut. Prizele au pe lângă rolul clasic şi funcţia de a oferi informaţii despre consumul electric în timp..

Allview a anunţat lansarea unor prize inteligente cu conexiune IoT, care sunt menite să opereze în tandem cu sistemul smart home lansat în decembrie anul trecut. Prizele au pe lângă rolul clasic şi funcţia de a oferi informaţii despre consumul electric în timp real.

De vreme ce sunt accesorii smart, se pot porni sau opri de la distanţă. Aceste produse fac parte din gama accesoriilor pentru casele inteligente (Siebo Smart Home), segment în care Allview şi-a propus să investească serios în perioada următoare. Prin prizele inteligente utilizatorii pot controla alimentarea cu energie a electrocasnicelor şi electronicelor de la distanţă, via aplicaţie smartphone.

Se realizează astfel economii de consum, iar printre noile produse se numără şi "Priza mobilă wireless​ Siebo 07002", care alimentează cu energie aparate care consumă până la 2500W. Dacă se constată o supraîncărcare, priza va opri automat alimentarea dispozitivelor conectate. De menționat că wireless în acest caz înseamnă că putem comunica wireless cu priza, nu că ea ar funcționa fără conexiune la sursa de energie din locuință, cum dă de înțeles numele ei. Vă reamintesc că soluţiile smart home ale braşovenilor includ o oglindă inteligentă, senzori de gaz şi fum, o cameră cu rol de unitate centrală (Allview SmartCam), iar toate se pot controla de pe smartphone.

Priza Siebo 07002 costă 299 lei şi poate fi achiziţionata de azi de pe site-ul allview.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×