Allview V-Bass, difuzorul smart cu Alexa este aici şi vi-l oferim la concurs; Iată un teaser cu potenţialul său (Video)

9.112 ori
<b>Allview V-Bass, difuzorul smart cu Alexa este aici şi vi-l oferim la concurs; Iată un teaser cu potenţialul său (Video)</b>Cine ar fi crezut că vom struni Amazon Alexa pe un device al companiei braşovene Allview prima oară? Mă aşteptam să interacţionăm cu asistentul popularizat de serialul Mr. Robot pe un smartwatch sau poate pe un telefon, dar iată că difuzorul V-bass

Cine ar fi crezut că vom struni Amazon Alexa pe un device al companiei braşovene Allview prima oară? Mă aşteptam să interacţionăm cu asistentul popularizat de serialul Mr. Robot pe un smartwatch sau poate pe un smartphone, dar iată că difuzorul Allview V-Bass aduce această premieră la Mobilissimo.ro. Şi avem veşti şi mai bune de atât: puteţi câştiga acest difuzor smart!

Anunţat cu câteva zile în urmă, produsul costă doar 249 lei şi vine cu designul clasic al unui difuzor portabil modern: cilindric, gri/negru si pe baza de plastic si metal. Evident are şi rolul unei boxe muzicale de 3W, dar şi rolul de asistent virtual via Amazon Alexa. Poate deci să vă spună cum e vremea, să spună glume, să ofere informaţii de cultura generală şi să vă aducă aminte de reminderele setate.

Cântăreşte 300 de grame şi se conectează via Bluetooth la telefon, dar mai multe despre asta în recenzia pe care o pregătim. Pentru cine vrea Amazon Alexa în viaţa sa via V-Bass avem şi concurs, iar regulile de participare le aflaţi mai jos:

Va trebui să postaţi comentarii la acest articol, cu istorioare, opinii şi cam orice va trece prin cap legat de segmentul audio/acustică, dar şi de AI. Cu cât e mai interesant comentariul cu atât vă cresc şansele să fiţi printre cei 25 cu comentarii alese pentru extragere.

Cele mai bune astfel de 25 de comentarii vor participa la o extragere prin random.org pe 9 mai. Finaliştii vor fi anunţaţi prin intermediul unui update la acest articol, dar şi pe pagina noastră de Facebook şi tot prin update şi FB aflaţi marele câştigător. Cei 25 de finalişti vor fi selectaţi de Allview România, iar premiul va fi trimis de către aceştia către norocosul câştigător.

Multă baftă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×