Android P ar putea avea o funcţie care blochează apelurile comerciale nesolicitate și nu numai

2.250 ori
<b>Android P ar putea avea o funcţie care blochează apelurile comerciale nesolicitate și nu numai</b>Ştiţi momentul acela când aşteptaţi un apel important şi va suna un număr necunoscut să vă propună o ofertă de nerefuzat? Fie că e vorba de servicii de telefonie, de cablu sau vreo asigurare de viaţă... Ei bine pe viitor aceste apeluri nesolicitate de..

Ştiţi momentul acela când aşteptaţi un apel important şi vă sună un număr necunoscut să vă propună o ofertă de nerefuzat? Fie că e vorba de servicii de telefonie, de cablu sau vreo asigurare de viaţă... Ei bine pe viitor aceste apeluri nesolicitate de la telemarketeri ar putea fi eliminate printr-o funcţie nouă din Android P.

Cei de la XDA Developers au descoperit indicii în codul sursă AOSP care par să pregătească implementarea unei funcţii care blochează apelurile de la contacte necunoscute sau numere private. Se blochează şi cele efectuate de la telefoane publice sau de la orice număr care nu e în lista de contacte. Funcţionalitatea se numeşte "Enhanced Call Blocking Feature" şi va permite blocarea apelurilor comerciale nesolicitate.

Android P ar putea avea o funcţie care blochează apelurile comerciale nesolicitate

Deocamdată pe terminalele cu Android puteţi doar bloca apelurile de la anumite numere şi asta doar după ce s-a realizat măcar un apel de la acel număr buclucaş. XDA afirmă că Android P ar putea integra şi suport nativ pentru scanner de iris, dar şi abilitatea de a bloca accesul la microfoane şi camere de către aplicaţiile care se află în standby.

Android P ar putea avea o funcţie care blochează apelurile comerciale nesolicitate

Sunt semne că ne apropiem rapid de un developer preview pentru Android P. I/O 2018 ar trebui să aducă extra detalii la final de primăvară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×