Android Pistachio ar fi numele de cod pentru Android P, scăpat de serviciul clienţi Huawei

1.251 ori
<b>Android Pistachio ar fi numele de cod pentru Android P, scăpat de serviciul clienţi Huawei</b>Parcă în fiecare an imaginaţia pasionaţilor de easter egg-uri Google înfloreşte şi mai mult şi fiecare nume de cod pentru o versiune de Android devine şi mai năstruşnic. Lui Android P i s-au asociat coduri ca "Pineapple", "Pie", "Pecan Pie", iar mai nou..

Parcă în fiecare an imaginaţia pasionaţilor de easter egg-uri Google înfloreşte şi mai mult şi fiecare nume de cod pentru o versiune de Android devine şi mai năstruşnic. Lui Android P i s-au asociat coduri ca "Pineapple", "Pie", "Pecan Pie", iar mai nou şi "Pistachio", dintr-o sursă de încredere.

Google ar urma să anunţe numele luna viitoare, dar un reprezentant al serviciului clienţi Huawei Mobile a scăpat porumbelul. E probabil o greşeală a respectivului angajat, dar un sâmbure de adevăr probabil că e. Totul a pornit cu un client care dorea să afle când vor primi Huawei P9 Lite Mini (Y6 Pro) şi Huawei P9 Lite (2017) actualizarea la Android 8.0 Oreo.

Android Pistachio

În unul dintre răspunsuri, fără să îl întrebe nimeni, angajatul Huawei menţionează din întâmplare Android Pistachio, după Oreo. În februarie Bloomberg specula că Android P va avea numele de cod Android Pistachio Ice Cream, care s-ar califica drept desert. Fisticul de unul singur e mai degrabă sărat şi nu prea e desert.

Android Pistachio

Problema cu Pistachio e pronunţia în diferite zone de pe glob, iar Google nu cred că vrea să se chinuie lumea să pronunţe un OS ce va ajunge pe zeci să sute de milioane de telefoane. Vă invit să încercaţi să pronunţaţi corect "Pistachio"... 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×