Aplicaţia Google Play Store actualizată la versiunea 6.0.0; Primeşte şi câteva modificări de interfaţă

1.687 ori
<b>Aplicaţia Google Play Store actualizată la versiunea 6.0.0; Primeşte şi câteva modificări de interfaţă</b>&Icirc;n acest weekend aplicaţia Google Play Store a fost actualizata, ajung&acirc;nd la versiunea 6.0.0, ocazie cu care a primit şi c&acirc;teva modificări de interfaţă. Mai jos vedeţi c&acirc;teva capturi de ecran pe care le-am realizat cu noua...

În acest weekend aplicaţia Google Play Store a fost actualizata, ajungând la versiunea 6.0.0, ocazie cu care a primit şi câteva modificări de interfaţă. Mai jos vedeţi câteva capturi de ecran pe care le-am realizat cu noua variantă.

Aflaţi că pe lângă noi elemente de UI primim şi noi animaţii. Acum veţi putea copia textul din zona "What's New" şi pe cel din descriere. Cărţile din Store sunt organizate acum după serii, iar aplicaţiile au clar listată mărimea lor, la nivel de MB. Observăm şi prezenţa unei noi secţiuni, Entertainment. Aplicaţia ocupa în jur de 14 MB şi este compatibilă cu Android 6.0 Marshmallow.

Reţineţi că noua interfaţă nu e disponibilă pe toată terminalele, iar anumite device-uri vor afişa doar varianta de bază a lui Play Store (noi am realizat actualizarea pe Huawei Mate S). Se remarcă aici un header în aplicaţie, care seamănă cu acele slidere de pe site-urile de ştiri sau bloguri. Parcă animaţiile sunt mai fluide şi topurile pentru filme şi cărţi mai bine delimitate.

E interesant că există şi posesori de Nexus 6P care afirmă că nu au primit încă acest update...

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×