Samsung Galaxy Tab S3 debutează comercial pe o piață a tabletelor aflată în picaj liber; iată cât costă produsul la noi în țară!

1.638 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S3 debutează comercial pe o piață a tabletelor aflată în picaj liber; iată cât costă produsul la noi în țară!</b>Show-ul Mobile World Congress din acest an ne-a adus și lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab S3 într-unul dintre cele mai lipsite de vlagă evenimente a sud-coreenilor la care am participat până acum. Deși au trecut luni bune de la prezentarea cu pricina

În cadrul ediției din acest an a târgului de tehnologie Mobile World Congress, sud-coreenii de la Samsung au prezentat și tableta Galaxy Tab S3, produs care iată debutează comercial abia acum în luna mai la nivel global. Motivul pentru care lansarea comercială a fost amânată preț de câteva luni bune a avut de-a face cu anunțul flagship-urilor Galaxy S8 și S8+ asupra căruia sud-coreenii și-au îndreptat toată atenția.

Samsung Galaxy Tab S3

Noua tabletă vine pe o piață aflată în picaj liber și după cum vă informam anterior, livrările de astfel de dispozitive au scăzut cu 34.5% în primul trimestru al anului 2017 comparativ cu aceeași perioadă din 2016. Aflam acum câteva zile și faptul că Samsung a livrat doar 6 milioane de tablete în acest prim trimestru al anului, fiind totuși șanse ca cifrele să crească acum odată cu debutul lui Tab S3.

Acest dispozitiv este disponibil și la noi pe plan local la sume foarte piperate și vă reamintim că primim aici un display AMOLED de 9.7 inch, un procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 32 GB de stocare flash. Avem parte de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură 4K, de 4 difuzoare stereo și de o baterie cam modestă de 6000 mAh.

Samsung Galaxy Tab S3 aduce și scanner de amprente, iar din punct de vedere a dimensiunilor aceasta măsoară doar 6 mm în grosime. Tableta costă 2.948 lei la eMAG în varianta Wi-Fi, sau 3.734 lei la QuickMobile.ro în versiunea LTE!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×