Apple ar fi achiziționat startup-ul RealFace ce este specializat în tehnologii de recunoaștere facială

653 ori
<b>Apple ar fi achiziționat startup-ul RealFace ce este specializat în tehnologii de recunoaștere facială</b>De ceva vreme circulă pe web și informația potrivit căreia Apple ar urma să ofere un sistem avansat de recunoaștere facială pe următorul iPhone, fiind sugerată chiar renunțarea la scanner-ul de amprente în favoarea acestei modalități de autentificare

De ceva vreme circulă în mediul online și informația potrivit căreia Apple ar urma să ofere un sistem avansat de recunoaștere facială pe următorul iPhone, fiind sugerată chiar și renunțarea la scanner-ul de amprente în favoarea acestei metode de autentificare. Astăzi aflăm că gigantul din Cupertino tocmai ce a achiziționat startup-ul israelian RealFace pentru o sumă estimată la câteva milioane de dolari.

Această din urmă firmă este specializată în dezvoltarea de tehnologii de recunoaștere facială. În portofoliul său se află o tehnologie unică de recunoaștere facială ce integrează inteligența artificială în ecuație și totodată sistemul este capabil să rețină trăsăturile feței utilizatorilor pentru un proces de autentificare mai rapid.

Încă nu se știe dacă iPhone 8 va opta pentru tehnologia celor de la RealFace și asta pentru că achiziția vine cam târziu, producția noului terminal fiind pe cale să înceapă în scurt timp. Totuși, Apple se va folosi de tehnologiile acestui startup pentru perfecționarea autentificării faciale pe viitor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×