Apple cumpăra fosta fabrică de procesoare Maxim din North San Jose, California, aproape de sediul său

573 ori
<b>Apple cumpăra fosta fabrică de procesoare Maxim din North San Jose, California, aproape de sediul său</b>Apple tocmai a cumpărat o fostă fabrică de procesoare, ce ocupă 6500 de metri pătraţi şi se afla &icirc;n North San Jose, &icirc;n California. Această &icirc;ntreprindere e la doar 20 de minute de condus distanţă de sediul Apple din Cupertino....

Apple tocmai a cumpărat o fostă fabrică de procesoare, ce ocupă 6500 de metri pătraţi şi se afla în North San Jose, în California. Această întreprindere e la doar 20 de minute de condus distanţă de sediul Apple din Cupertino.

Creatorul lui iPhone şi iPad a plătit 18.2 milioane de dolari pentru fabrica deţinută în trecut şi de Samsung. Ea se află sub tutela celor de la Maxim Integrated Products, care realizau volume scăzute de chipseturi aici. Închisă în iulie, fabrica fusese cumpărată de Maxim de la Samsung în 1997, iar lângă ea se construieşte o clădire de 10 etaje a celor de la Samsung Semiconductor.

Maxim se axa mai degrabă pe dezvoltarea de tehnologii legate de procesoare, teste pilot şi prototipuri, decât pe producţia în masă. Apple se bazează pe firme precum Samsung, Intel, Broadcom, Texas Instruments şi TSMC pentru producţia de chipuri aflate la interiorul terminalelor sale Mac sau iOS, aceşti parteneri având procese de producţie mai avansate decât oferă fabrica proaspăt cumpărată.

Posibil ca această fabrică să fie folosită totuşi pentru teste şi conceperea de noi chipseturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×