O presupusă randare oficială pentru Galaxy Note 9 confirmă design-ul frontal neschimbat

779 ori
<b>O presupusă randare oficială pentru Galaxy Note 9 confirmă design-ul frontal neschimbat</b>Ne-a rămas mai puțin de o lună de așteptare până la debutul lui Samsung Galaxy Note 9, un telefon care la prima vedere se anunță a fi doar un upgrade minor pentru Note 8 la nivel de look. Marile noutăți se vor afla sub capotă acolo unde

Numărătoarea inversă până la debutul lui Samsung Galaxy Note 9 a început deja, fiind știut faptul că lansarea este programată pentru data de 9 august în New York - acolo unde cu puțin noroc vom avea și noi un trimis. Până când vom ști cu certitudine acest aspect ne îndreptăm atenția către cel mai nou leak ajuns online și anume către o presupusă randare oficială pe care au pus mâna cei de la AndroidHeadlines.

Galaxy Note 9

Deși sunt voci care afirmă că imaginea de față nu este tocmai una reală, trebuie să menționăm și faptul că în ultima vreme AndroidHeadlines ne-a oferit în premieră randări pentru telefoane precum Moto One Power, dar și pentru tableta Samsung Galaxy Tab 4, astfel că un strop de adevăr se află la mijloc.

Ce ne dezvăluie această randare este că cel puțin privit din față Samsung Galaxy Note 9 nu va suferi mari modificări față de ce primim pe Note 8. Parcă marginile de sus și jos sunt o idee mai înguste, dar nu este vorba despre o tăiere serioasă a acestora. Se observă camera selfie din față, senzorii, earpiece-ul și butoanele de volum, cel de power și nu în ultimul rând cel asociat lui Bixby.

În spate schimbarea la nivel de look va fi reprezentată de mutarea scanner-ului de amprente sub camera duală. Note 9 este așteptat cu ecran Super AMOLED de 6.3 inch, baterie de 4000 mAh și cu procesor Snapdragon 845. Ca variante de culoare vom avea următoarele opțiuni: Midnight Black, Coral Blue, Orchid Gray, Titanium Gray și nuanța Teddy Brown. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×