Vivo Xplay 3S va fi primul telefon cu o rezoluție a display-ului de 2.560x1.440 pixeli

1.074 ori
<b>Vivo Xplay 3S va fi primul telefon cu o rezoluție a display-ului de 2.560x1.440 pixeli</b>Vivo este un brand despre care se vorbește din ce in ce mai mult în ultimul timp, drept dovadă, colegul nostru Radu Iorga, v-a prezentat deja astăzi un telefon cu camera rotativă de la același brand. Iată că Vivo, această marcă chinezească...

Vivo este un brand despre care se vorbește din ce in ce mai mult în ultimul timp, drept dovadă, colegul nostru Radu Iorga, v-a prezentat deja astăzi un telefon cu camera rotativă de la același brand. Iată că Vivo, această marcă chinezească patronată de BBK, anunță și primul terminal ce integrează un display cu super-rezoluție, ce-i drept, doar sub formă de teaser.

Caracteristica principală a acestui device este bineînțeles rezoluția ecranului de 2.560 x 1.440 pixeli. Acest tip de display se mai poate numi și Quad HD, datorită faptului că rezoluția este de 4 ori mai mare decât cea de pe un smartphone obișnuit cu ecran Full HD. Deși nu avem nici o informație cu privire la diagonala acestuia, ne putem aștepta la un panou de 5.5 inch, diagonală pe care și LG Display a indicat-o în luna august pentru un ecran ce avea aceeași rezoluție. Densitatea de pixeli a unui astfel de terminal ar putea fi una uriașă, de aproximativ 538 ppi.

în final, aflați că noutațile legate de Vivo nu se opresc aici! Aceștia au lansat tot astăzi un sistem de operare propriu, numit Funtouch OS, care este de fapt un Android prelucrat și este menit să înlocuiasca Androidul Stock al celor de la Google. Iată ca dupa Meizu, Xiaomi și Oppo, încă un brand din China amenință piața internațională de terminale mobile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×