LG GW620, un telefon Android cu pret de 450 de euro, disponibil in Franta

3.344 ori
<b>LG GW620, un telefon Android cu pret de 450 de euro, disponibil in Franta</b>Terminalul LG Eve, cunoscut si ca LG GW620 este gata de lansare in Franta, unde va fi disponibil la pretul de 450 de euro, fara abonament sau 69 de euro, cu discounturi si un abonament pe masura. Acesta este un terminal Android care va sosi pe piata...

Terminalul LG Eve, cunoscut si ca LG GW620 este gata de lansare in Franta, unde va fi disponibil la pretul de 450 de euro, fara abonament sau 69 de euro, cu discounturi si un abonament pe masura. Acesta este un terminal Android care va sosi pe piata franceza la inceputul acestei luni, prin Orange, SFR si Bouygues Telecom.

GW620 se incadreaza in categoria telefoanelor Android cu pret rezonabil, datorita faptului ca incorporeaza un ecran rezistiv, in locul unuia capacitiv, a faptului ca rezolutia acestuia este HVGA si nu WVGA, plus faptul ca memoria interna este de doar 300 MB. Aceasta capacitate de stocare este compensata de un slot pentru carduri microSD, iar printre dotarile telefonului LG se afla si o tastatura QWERTY spatioasa cu 5 randuri de taste.

LG GW620

LG Eve/ GW620 mai soseste cu WiFi, Bluetooth, microUSB 2.0, radio FM, o camera de 5 megapixeli cu blitz si autofocus, un procesor Qualcomm de 528 MHz si o baterie de 1500 mAh. Dar iata si un material filmat cu acest prim terminal cu OS Android a celor de la LG:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×