Xiaomi Mi 9 are confirmată încărcarea rapidă la 20W; Vedem fotografii proaspete de tip unboxing

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.003 ori
<b>Xiaomi Mi 9 are confirmată încărcarea rapidă la 20W; Vedem fotografii proaspete de tip unboxing</b>Pe data de 20 februarie nu avem programată doar lansarea flagship-ului Galaxy S10, ci și pe a modelului Xiaomi Mi 9 care a tot avut parte de leak-uri în ultima săptămână. Fotografiile reale continuă să sosească în online și astăzi

Pe data de 20 februarie nu avem programată doar lansarea flagship-ului Galaxy S10, ci și pe a modelului Xiaomi Mi 9 care a tot avut parte de leak-uri în ultima săptămână. Fotografiile reale continuă să sosească în online și astăzi la început de săptămână vedem imagini de tip unboxing care pe de o parte confirmă design-ul device-ului și pe de altă parte câteva dintre dotările sale hardware.

Xiaomi Mi 9

Vedem în imaginea de mai sus ecranul edge-to-edge cudecupaj picătură în zona superioară și folia aplicată peste ne dezvăluie o parte dintre dotări precum prezența procesorului Snapdragon 855 la pachet și a ecranului AMOLED cu diagonală de 6.39 inch. Apare și simbolul ce confirmă scanner-ul de amprente integrat în ecran totodată.

De asemenea, observăm menționarea camerei de 48 mpx din spate și a tehnologiei de încărcare rapidă la 20W. Cel mai probabil va fi oferită și încărcare wireless în cazul din față și poate chiar un încărcător wireless în cutie ca la Xiaomi Mi Mix 3. Recent am aflat că cea mai ieftină variantă de Xiaomi Mi 9 va costa 458 euro și că va exista și un model cu spate transparent.

Aflăm detaliile complete miercuri pe 20 februarie când telefonul debutează oficial! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×