CEO-ul OnePlus neagă dezvoltarea vreunui telefon pliabil, dar confirmă lucrul la un televizor, plus produse auto

1.760 ori
<b>CEO-ul OnePlus neagă dezvoltarea vreunui telefon pliabil, dar confirmă lucrul la un televizor, plus produse auto</b>OnePlus a avut mereu o relaţie apropiată cu fanii săi, fie prin intermediul reţelelor de socializare, forumurilor şi comunităţilor online, sau prin declaraţii dese ale oficialilor săi. Acum avem din nou câteva informaţii oferite direct de pe Pete Lau, CEO

OnePlus a avut mereu o relaţie apropiată cu fanii săi, fie prin intermediul reţelelor de socializare, forumurilor şi comunităţilor online, sau prin declaraţii dese ale oficialilor săi. Acum avem din nou câteva informaţii oferite direct de pe Pete Lau, CEO al companiei, care vorbeşte despre viitorul OnePlus.

Zvonurile afirmă că OnePlus ar lucra la nu mai puţin de 3 telefoane de lansat în 2019, inclusiv un model 5G. Pete Lau a fost la Milano pentru a ţine un discurs în faţa unor studenţi de la Institutul European de Design, unde le-a vorbit şi despre viitor. Se pare că OnePlus nu ar fi interesată de telefoanele pliabile, sau cel puţin nu încă.

Lau a subliniat că ele nu fac nimic diferit faţă de un telefon normal, dar ecranele pliabile au potenţial. În schimb, oficialul a menţionat că OnePlus lucrează la un televizor sau un "smart display" mai degrabă. Pete considera o telecomandă drept un concept depăşit, afirmând că AI-ul îţi poate învăţa obiceiurile şi poate afişa informaţii relevante pe ecran, la îndemână, iar comandă vocală e baza.

OnePlus mai vrea să intre şi în zona auto, dar doar pe partea de accesorii şi produse pentru bord. Construirea unei maşini întregi ar fi o sarcină prea complexă. Posibil ca OP să dezvolte o soluţie pe bază de 5G şi asistent virtual pentru automobile. Mai mult decât atât OnePlus vrea să realizeze produse pentru mediile corporate, axate pe cloud, 5G şi AI.

Televizorul e cel mai aproape de finalizare, iar restul sunt doar proiecte. Găsiţi aici întregul interviu din Italia cu creierul OnePlus, care include şi o întrebare incomoda: "care consideraţi că e cea mai mare greşeală OnePlus de până acum".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×