CEO-ul OnePlus le răspunde fanilor dezamăgiți de faptul că OnePlus 7 nu va avea încărcare wireless

3.587 ori
<b>CEO-ul OnePlus le răspunde fanilor dezamăgiți de faptul că OnePlus 7 nu va avea încărcare wireless</b>O veste recent confirmată de către OnePlus a fost și aceea că următorul flagship din portofoliu și anume OnePlus 7, nu va aduce tehnologia de încărcare wireless - informație care i-a dezamăgit pe mulți în contextul în care asemenea

O veste recent confirmată de către OnePlus a fost și aceea că următorul flagship din portofoliu și anume OnePlus 7, nu va aduce tehnologia de încărcare wireless - informație care i-a dezamăgit pe mulți în contextul în care asemenea soluții de încărcare fără fir sunt prezente de mulți ani la companii consacrate din domeniu. Acum nimeni altul decât Pete Lau vine cu un răspuns pentru fanii OnePlus.

Folosindu-se de contul propriu de Weibo, CEO-ul OnePlus a declarat că de-a lungul experienței sale de 5 ani în zona smartphone, a învățat că lucrurile bune nu trebuie grăbite. Acesta este de părere că tehnologia wireless actuală nu este suficient de bună pentru a fi implementată pe smartphone-urile companiei, fiind astfel pus accentul mai degrabă pe încărcarea rapidă prin fir. 

În cadrul unui interviu acordat de către Pete Lau celor de la CNET, acesta a declarat că încărcarea wireless va fi adusă pe telefoanele OnePlus abia atunci când va fi la fel de rapidă precum este tehnologia prin fir Warp Charge din momentul de față. Poate vom primi un smartphone OnePlus cu o asemenea capabilitate abia din 2020, atunci când e posibil să debuteze și tehnologia pregătită de Oppo alături de Energon ce implică încărcarea device-urilor complet wireless fără nevoia de a ține device-ul pe un pad dedicat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×