Apple pregăteşte un difuzor smart cu Siri pentru WWDC 2017, va include tehnologie Beats

748 ori
<b>Apple pregăteşte un difuzor smart cu Siri pentru WWDC 2017, va include tehnologie Beats</b>După ce chiar și cei de la Allview au lansat pe piață o boxă inteligentă dotată cu asistentul virtual Amazon Alexa la bord, iată că pe această piață va intra curând și Apple. Gigantul din Cupertino pregătește un difuzor smart cu Siri ce va fi prezentat în

Nu se putea ca tocmai Apple să stea deoparte de bătălia difuzoarelor smart cu asistent digital, astfel că după Amazon Echo şi Google Home, firma din Cupertino ne va propune un rival bazat pe Siri, se pare. Gadgetul ar fi gata pentru debut la WWDC 2017, cu tehnologie Beats la pachet.

Informaţia are o sursă de încredere, reputatul Sonny Dickson, care în 9 din 10 cazuri legate de zvonuri Apple a nimerit-o la fix. Apple se află în faza de finalizare a design-ului acetui rival pentru Amazon Echo, care va fi promovat drept un terminal pe bază de Siri şi AirPlay. Va primi şi o versiune specială de iOS şi evident interconectare cu soluţiile smart home.

Ca şi Echo, Google Home şi mai nou Harman Invoke, design-ul cilindric şi iluminarea în zona superioară ar trebui să fie la posturi, deşi Apple e Apple şi dacă i se năzare lui Jony Ive, atunci poate primim o piramidă transparentă. Beats se va ocupa de partea hardware, iar băieţii de la Mashable ar fi aflat că zona superioară a boxei smart va fi concavă şi va integra butoanele.

Întregul difuzor va fi acoperit de un "mesh" şi mă aştept ca preţul să fie undeva la 199.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×