MWC 2017: Motorola anunţă noi Moto Mods în Barcelona, inclusiv unul Amazon Alexa, dar şi un Gamepad

959 ori
<b>MWC 2017: Motorola anunţă noi Moto Mods în Barcelona, inclusiv unul Amazon Alexa, dar şi un Gamepad</b>Era de așteptat ca cei de la Motorola să prezinte noi module asociate smartphone-urilor Moto Z și Moto Z Play, module care iată vin mai repede decât ne așteptam inițial. Compania aflată sub conducerea Lenovo a prezentat la MWC două noi module de tip

În cadrul MWC 2017, Motorola a lansat nu doar telefoanele Moto G5 şi G5 Plus, dar şi o serie de noi module Moto Mods pentru telefoanele Moto Z. Noutăţile au inclus atât un modul Amazon Alexa, cât şi un Gamepad, pe care îl vedeţi mai jos, dar şi un Moto Power Pack.

Moto Gamepad

Modulul Moto Mod with Amazon Alexa are rolul de a simplifica interacţiunea cu asistentul virtual Alexa. Astfel veţi putea controla sisteme smart home, să aflaţi ştirile, să chemaţi un Uber şi multe altele, totul prin comandă vocală. Motorola a promis și integrare Alexa nativă pe telefoanele sale pe viitor. Modulul are forma unui difuzor şi practic transformă un Moto Z într-un fel de Amazon Echo.

Va avea şi acea iluminare albastră în jurul difuzorului pentru a semnala că Alexa e activată. Cât despre modulul Gamepad, el include butoane de control pentru jocuri, amintind de cele de pe Nintendo Switch puţin. Pe langa stickurile analogice şi butoanele de acţiune primim şi extra baterie pe Gamepad. Apoi Moto Power Pack creşte capacitate bateriei cu 50%, fără să crească excesiv talia. Acest modul va costa 49 de euro.

Pentru celelalte  nu ştim preţul, dar ştim că vin la vară.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×