MWC 2017: Sony prezintă un demo pentru funcţia Super Slow Motion de pe Xperia XZ Premium, cu captură video la 960 FPS

Autor:  | Publicat în:  Sony  Tehnologie 1.787 ori
<b>MWC 2017: Sony prezintă un demo pentru funcţia Super Slow Motion de pe Xperia XZ Premium, cu captură video la 960 FPS</b>Chiar dinainte de MWC 2017 ne încânta perspectiva unui telefon capabil de captură slow motion la 1000 FPS. Şi asta pentru că apăruse un senzor Sony cu acea capacitate, iar ulterior el a ajuns pe noile flagship-uri ale companiei. Azi vedem şi un demo cu..

Chiar dinainte de MWC 2017 ne încânta perspectiva unui telefon capabil de captură slow motion la 1000 FPS. Şi asta pentru că apăruse un senzor Sony cu acea capacitate, iar ulterior el a ajuns pe noile flagship-uri ale companiei. Azi vedem şi un demo cu Xperia XZ Premium, care inaugurează tehnologia.

Captura slow motion se face aici la 960 FPS şi de-a lungul acestui minut şi jumătate tehnologia Motion Eye ne prezintă pisici care sar în slow motion, petale care zboară cu încetinitorul sau particule de vopsea ce ajung în aer. Având în vedere că până acum şi un Nexus 6P sau un iPhone puteau filma la 240 FPS şi impresionau, vă daţi seama că acesta este nivelul următor.

În spatele acestui test se află o cameră de 19 megapixeli, cu stabilizare SteadyShot pe 5 axe, dar secretul este un senzor three layer stacked care include şi 1 GB DRAM. Astfel se poate stoca rapid un "burst" de date video înainte să fie transferat la componentele de memorie. În practică utilizatorul capturează 0.18 secunde de filmare, care se transformă în 6 secunde de video la playback în slow motion.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×