CES 2017: Toshiba Portege X20W este un laptop 2 în 1 ce oferă 16 ore de viaţă a bateriei

907 ori
<b>CES 2017: Toshiba Portege X20W este un laptop 2 în 1 ce oferă 16 ore de viaţă a bateriei</b>În cadrul târgului de tehnologie CES 2017, cei de la Toshiba au anunțat lansarea laptopului 2 în 1 numit Portege X20W, terminal care pe hârtie promite 16 ore de autonomie a bateriei. Avem de-a face în cazul de față cu un laptop ce aduce la interior dotări

Toshiba a adus la rândul său convertibile şi terminale 2 în 1 la CES, după modelul celor de la Lenovo şi Dell, doar că punând accent mai mult pe viaţa bateriei. Toshiba Portege X20W se numără printre noile produse ale companiei, venind la pachet cu 16 ore de funcţionare.

Toshiba Portege X20W

Terminalul se va vinde direct prin Microsoft Store, cel puţin în SUA, dar şi pe website-ul Toshiba. X20W măsoară 15.4 mm în grosime şi cântăreşte mai puţin de 1.13 kg, în vreme ce balamaua sa rotativă la 360 de grade îi oferă 4 moduri de utilizare: laptop, tableta, tabletop, prezentare şi audience. Acest model rulează Windows 10 Pro şi e dotat cu un ecran Full HD de 12.5 inch, unul wide angle multitouch care are şi protecţie Gorilla Glass 4.

Toshiba Portage X20W

La interior găsim un chipset Intel Core de generaţie a şaptea, iar securitatea e asigurată de camere infraroşu şi suport pentru recunoaştere facială. Pe partea de conectivitate primim un port USB Type C, un port USB 3.0, unul Thunderbolt 3 şi jack audio de 3.5 mm. Portege X20W aduce şi un stylus TruPen, cu tehnologie Wacom Feel şi 2048 nivele de presiune.

Toshiba Portage X20W

Pasionaţii de muzică găsesc pe acest laptop 2 în 1 şi difuzoare stereo Harman Kardon şi tehnologie DTS. Promovat ca un model premium, acest Portege nou are şi microfoane mulţi direcţionale şi scanner de amprente. Nu ştim încă ce cantitate de RAM sau stocare oferă, sau preţul, dar el va fi cu siguranţă piperat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×