Colia Power Avangarde review: baterie externă de 15.000 mAh cu design premium, de la fungadgets.ro (Video)

1.413 ori
<b>Colia Power Avangarde review: baterie externă de 15.000 mAh cu design premium, de la fungadgets.ro (Video)</b>La Mobilissimo.ro nu testam doar telefoane si tablete, ci şi accesorii şi gadgeturi, precum bateriile externe. După ce am testat difuzoarele Colia de la Fungadgets.ro, e momentul că acelaşi retailer să ne prezinte şi o baterie externă generoasă,...

La Mobilissimo.ro nu testam doar telefoane si tablete, ci şi accesorii şi gadgeturi, precum bateriile externe. După ce am testat difuzoarele Colia de la Fungadgets.ro, e momentul că acelaşi retailer să ne prezinte şi o baterie externă generoasă, cu capacitate de 15000 mAh. Gadgetul poartă numele de Colia Power Avangarde şi poate fi admirat mai jos pe alb şi negru.

Bateria externă Colia Power Avangarde vine cu preţ de 269 lei şi este lucrată în aluminiu anodizat, cu un finisaj ce imită pielea. Dispozitivul are un design plat, slim şi minimalist, iar pornirea se realizează cu o glisare pe un mic ecran tactil. La fel şi oprirea acestui device, prin acelaşi mecanism de glisare. Colia Power Avangarde încorporează 3 unităţi Litiu Polymer de 5000 mAh şi are 2 ieşiri USB standard.

Acestea pot încărca o tabletă, un telefon sau MP3 player fără probleme şi de vreme ce există două porturi, se pot încărca două terminale simultan. Pentru a alimenta bateria veţi folosi celelalte porturi de la bord, cele microUSB. Dacă le folosiţi pe ambele simultan, timpul de încărcare scade considerabil. Aflaţi şi că bateria vine la pachet cu două cabluri microUSB şi o husă protectoare.

Colia Power Avangarde

La aspectul input acest model vine cu suport pentru curent de 5 V şi 1.5 A, iar la output 5 V şi 3A. V-am prezentat modul în care el încarca un Samsung Galaxy S4, iPhone 5 şi iPad Mini Retina în recenzia video, totul desfăşurându-se rapid, comod şi intuitiv. Bateria măsoară 10 mm în grosime şi pe hârtie se încarcă de la 0 la 100% în 8 ore sau 4 cu cele două cabluri ataşate.

Ea rezistă la 500 de cicluri de reîncărcare şi are o garanţie pe 24 de luni. Produsul cântăreşte 324 de grame şi va trebui reîncărcat măcar o dată la 3 luni dacă nu îl folosiţi. Remarcaţi şi cele 4 LED-uri care indică fiecare câte 25% din nivelul bateriei. La testul nostru, am încărcat un iPad Mini Retina în 2 ore şi 40 de minute de la 0 la 70%, pierzând 75% din capacitatea bateriei noastre.

Colia Power Avangarde review: baterie externă de 15.000 mAh cu design premium, de la fungadgets.ro (Video)

Un iPhone 5 se încarcă full în 1 oră şi 40, iar Galaxy S4 în 2 ore, deci câştigăm cam 10 minute faţă de încărcarea la priza şi evident câştigăm şi portabilitate. Din păcate, bateria Colia Power Avangarde s-a încărcat în destul de mult timp, luându-ne 11 ore pentru o încărcare cu un singur cablu microUSB şi aproximativ 6 ore cu două cabluri.

Îi acordăm acestui produs nota de 9 din 10, singurele neajunsuri fiind încărcarea lungă şi dimensiunea oarecum mare faţă de alte modele. Găsiţi bateria la Fungadgets.ro şi rămâneţi pe Mobilissimo.ro, deoarece avem şi alte gadgeturi de la ei în teste!

Colia Power Avangarde 15.000 mAh Review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×