Lenovo P70, smartphone-ul cu baterie de 4.000 mAh scade sub pragul de 1.100 lei la evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.016 ori
<b>Lenovo P70, smartphone-ul cu baterie de 4.000 mAh scade sub pragul de 1.100 lei la evoMAG.ro</b>Fiind subiectul unei campanii promoționale de weekend desfășurată de către evoMAG, astăzi smartphone-ul Lenovo P70 beneficiază de un preț mai mult dec&acirc;t bun, și anume 1.099 lei. După cum bine știți, acest produs a ajuns și la eMAG.ro...

Fiind subiectul unei campanii promoționale de weekend desfășurată de către evoMAG, astăzi smartphone-ul Lenovo P70 beneficiază de un preț mai mult decât bun, și anume 1.099 lei. După cum bine știți, acest produs a ajuns și la eMAG.ro zilele trecute, retailer ce îl comercializează pentru suma de 1.179 lei.

Lenovo P70 iese în evidență atât prin pachetul hardware performant, dar și prin bateria inclusă la pachet, aceasta fiind o unitate Li-polymer de 4.000 mAh ce pe hârtie ne va oferi 46 ore de autonomie în modul convorbire (2G).

Interesant în mod special la acest model este și faptul că bateria nu contribuie în proporții mari la greutatea, respectiv grosimea carcasei. Mai precis, avem parte de un device cu greutate de 149 grame și o talie de 8.9 mm. Dacă sunteți în cautarea unui astfel de telefon, aflați că Lenovo P70 poate fi comandat urmând acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×