Telefoanele Nokia de nouă generaţie vor primi actualizările Android rapid pe viitor, promite un oficial al companiei

1.845 ori
<b>Telefoanele Nokia de nouă generaţie vor primi actualizările Android rapid pe viitor, promite un oficial al companiei</b>Un oficial al celor de la Nokia a promis de curând prin intermediul unei declarații, faptul că noile smartphone-uri ale companiei se vor putea bucura de actualizări rapide la cele mai recente versiuni Android.

La ora actuală smartphone-urile moderne cu Android la bord tind să primească destul de greu actualizarea la cel mai nou release, asta dacă nu sunt modele Nexus, Pixel sau aparţinând de 2-3 companii care se mişcă mai rapid, ca Motorola, Huawei sau Sony. Nokia vrea să li se alăture şi promite că va oferi rapid actualizări pe modelele sale cu Android.

Un reprezentant al finlandezilor a făcut această promisiune afirmând că ideea este de a folosi cel mai nou şi mai sigur release Android pe viitor. Pentru acest scop, actualizările vor sosi mereu rapid, cât mai curând după ce e oferit software-ul oficial de către Google. Mai multe detalii ar urma să fie făcute publice în prima jumătate a acestui an.

Între timp la MWC 2017 ar trebui să debuteze Nokia P1 şi Nokia 8, acesta din urmă fiind flagshipul cu care Nokia vrea să se afirme internaţional în epoca HMD Global. Reţineţi că Nokia 6 a debutat cu Android 7.0 şi suntem curioşi să aflăm când va primi actualizarea la Android 7.1.1 sau chiar 7.1.2, care e deja în faza beta. Cel mai probabil avem răspunsul la MWC. Ar fi interesant de evaluat și relația dintre Google si Nokia, pentru că într-o bună zi poate vedem și un model Pixel realizat de Nokia/HMD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×