Nokia şi Sony Pictures anunţă un parteneriat pentru crearea şi distribuţia de conţinuturi VR; Camera OZO e cheia

624 ori
<b>Nokia şi Sony Pictures anunţă un parteneriat pentru crearea şi distribuţia de conţinuturi VR; Camera OZO e cheia</b>Finlandezii de la Nokia anunță astăzi parteneriatul încheiat cu cei de la Sony Pictures pentru crearea și distribuirea de conținut VR cu ajutorul camerei OZO. Astfel ne putem așteptat ca în câțiva ani să vedem asemenea titluri filmate la 360 grade și

Viitorul cinematografiei va include cu siguranţă şi headseturile VR, iar începutul anului a dovedit că se inovează şi în zona de producţie de conţinuturi menite pentru a fi consumate în acel mediu. Nokia şi Sony Pictures activează în această zonă împreună mai nou, anunţând un parteneriat pentru crearea şi distribuţia de conţinuturi VR.

De ce Nokia? Pentru că ei au excelenta camera OZO, special creată pentru a filma la 360 de grade şi a genera conţinuturi VR. Nu e un produs pentru mase, ci o cameră profi, cu preţ de 45.000 de dolari şi asta după ce el a fost tăiat cu 15.000 dolari printr-o reducere. Sony are de gând să exploateze capacitatea lui OZO la maxim, dar şi software-ul asociat.

OZO Live spre exemplu e o soluţie care le va permite fanilor să participe la evenimente Sony Pictures, ca şi cum ar fi la faţa locului. Experienţa va fi live, 3D şi transmisă la 360 de grade. OZO Player SDK va fi integrat în aplicaţia Sony Privilege Plus, urmând să ofere conţinuturi VR de înaltă calitate. Camera cu formă de cap de alien debuta vara trecută, cu 8 senzori incluşi şi capacitate de captură stereoscopica 3D, sincronizând toţi senzorii pentru filmare şi înregistrare audio în spaţiu tridimensional.

Să nu vă mire dacă într-o bună zi veţi fi la cinema cu casca VR pe cap şi veţi savura filme capturate cu acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×