De astăzi putem face cumpărături de pe Amazon US folosind aplicația mobilă; Produsele se livrează în România

Autor:  | Publicat în:  Amazon 3.202 ori
<b>De astăzi putem face cumpărături de pe Amazon US folosind aplicația mobilă; Produsele se livrează în România</b>Prin intermediul unei postări de pe grupul Mobilissimo de Facebook aflăm că cei de la Amazon US au introdus de astăzi posibilitatea de achiziție a produselor și din România folosind aplicația de mobil Amazon Shopping. Procesul este foarte

De ceva timp avem deschis și un grup Mobilissimo pe Facebook, comunitate unde se poartă discuții pe teme variate din lumea tech și unde sunt postate și noutăți foarte interesante. Spre exemplu astăzi descoperim că Amazon US a dat startul vânzărilor la nivel internațional prin intermediul aplicației mobile, România fiind de asemenea pe lista de țări de unde se acceptă comenzi și unde se livrează de acum înainte.

Amazon

Pentru a beneficia de această opțiune tot ce aveți de făcut este ca din meniul aplicației Amazon (descărcare Android / iOS) să mergeți în zona de setări și să alegeți la Country opțiunea International Shipping. De aici se poate alege și moneda dorită în care să fie procesată plata și puteți porni la cumpărături ulterior.

Amazon

Vestea rea este că prețul unui produs achiziționat de pe Amazon US poate ajunge în anumite cazuri să fie mai mare decât cel practicat pe plan local. Un exemplu vedeți mai sus în cazul consolei Nintendo Switch care se vinde pentru suma de 251.51 euro pe Amazon US și pentru care se percep taxe în valoare de 19.41 euro pentru livrare globală, respectiv 64.37 euro taxe estimate pentru import.

Se ajunge la 335.30 euro astfel și la aproximativ 1.560 lei dacă facem convertirea monedei. Pe plan local consola se găsește pentru 1.499 lei în schimb. Același fenomen se remarcă și în cazul produselor de valoare mai mică precum un card microSD SanDisk de 64 GB de 16.81 euro pentru care se percep taxe de 16.50 euro. Din păcate există și o serie de produse precum Google Pixel 2 care nu se livrează la noi.

Ideea de a permite livrarea la nivel internațional de pe Amazon US nu sună deloc rău, dar taxele foarte mari ne fac să ne îndreptăm către filialele europene ale Amazon sau chiar opțiuni locale..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×