Câștigătorii maratonului HackTM 2016 vor fi desemnați astăzi; iată ce proiecte sunt înscrise în concurs

1.103 ori
<b>Câștigătorii maratonului HackTM 2016 vor fi desemnați astăzi; iată ce proiecte sunt înscrise în concurs</b>Ediția HackTM din 2016 este pe cale să ia sfârșit astăzi la ora 16:00, moment în care juriul va desemna câștigătorii titlului HackTM Winner 2016. Până în acest moment, mai bine de 400 programatori și designeri web au dezvoltat numeroase aplicații și

Zilele trecute vă anunțam prin intermediul unui articol și despre ediția din acest an a maratonului de programare HackTM, eveniment ce este în plină desfășurare chiar acum în Timișoara. Anul acesta, mai bine de 400 programatori și designeri web își pun cunoștiințele și imaginația la contribuție, pentru a crea aplicații menite să impresioneze publicul.

În cursul zilei de astăzi vor fi aleși și câștigătorii, dar până atunci aruncăm o privire asupra proiectelor înscrise în concurs. Aflați că prezentarea proiectelor de către concurenți urmează a începe la ora 16:00, urmând ca peste două ore să fie anunțați și câștigătorii HackTM 2016. Participanții au venit cu aplicații din 8 domenii diferite în acest an, după cum urmează: Smart City, Educație, Dezvoltare jocuri, Roboți, Internet of Things, eHealth, FinTechn, respectiv Open (categorie specială). 

Revenind la proiecte, se pare că ediția din 2016 a maratonului HackTM ne-a adus titluri foarte interesante. Regăsim printre acestea câteva produse inedite, cum este cazul unui mouse ce nu are nevoie de atingere pentru a funcționa, sau de markerul care scrie singur. Există și un tricou special care monitorizează poziția coloanei, un soft ce ne ajută la plata produselor în magazin cu telefonul, dar și o cască inteligentă pentru motocicliști.

Totodată, există o aplicație care permite nevăzătorilor să afle când vine tramvaiul. Rămâne de văzut care va fi proiectul cel mai impresionant și cu cea mai mare aplicabilitate, acesta urmând a primi titlul HackTM Winner 2016. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×