Aplicaţia Instagram de pe Android e actualizată cu suport pentru conturi multiple

815 ori
<b>Aplicaţia Instagram de pe Android e actualizată cu suport pentru conturi multiple</b>Instagram lucrează la o actualizare pentru aplicaţia sa de pe Android, care ar permite utilizatorilor să folosească multiple conturi de pe acelaşi terminal. Astfel, ei vor putea folosi at&acirc;t un cont business, c&acirc;t şi unul personal pe...

Instagram lucrează la o actualizare pentru aplicaţia sa de pe Android, care ar permite utilizatorilor să folosească multiple conturi de pe acelaşi terminal. Astfel, ei vor putea folosi atât un cont business, cât şi unul personal pe acelaşi handset.

Noile funcţii apar în versiunea Instagram 7.12.0, care nu a fost lansată încă oficial. Puteţi totuşi testa nouă versiune înscriindu-vă în programul de beta testing oficial al celor de la Instagram, în colaborare cu Play Store. Sau dacă vă simţiţi curajoşi, puteţi lua APK-ul de aici. Odată instalată aplicaţia în varianta nouă, veţi putea accesa zona de setări, da scroll până în zona inferioară şi găsi noua opţiune: Add Account.

Ea se află sub "Clear Search History". Odată ce sunt introduse multiple conturi, trecerea între ele se face din pagina de profil, iar dacă vreţi să daţi sign ouţ, puteţi face asta pentru ambele conturi sau câte unul pe rând. Se pare că utilizatorii Android primesc în premieră această funcţie, ea nefiind gata încă pentru varianta iOS.

Aflaţi că aplicaţia de partajare foto Instagram are peste 400 de milioane de utilizatori activi pe lună, iar serviciul e folosit zilnic de 75 de milioane de utilizatori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×