RCS&RDS anunță reducerea tarifelor pentru abonamentele de internet Fiberlink; iată noile planuri tarifare

2.108 ori
<b>RCS&RDS anunță reducerea tarifelor pentru abonamentele de internet Fiberlink; iată noile planuri tarifare</b>Aflam &icirc;n urmă cu aproximativ o săptăm&acirc;nă despre noua opțiune a celor de la Digi Mobil, și anume cartelele SIM cu extraopțiuni foarte interesante. Pe l&acirc;ngă acestea, cei de la RCS&RDS au făcut și alte modificări, de această...

Aflam în urmă cu aproximativ o săptămână despre noua opțiune a celor de la Digi Mobil, și anume cartelele SIM cu extraopțiuni foarte interesante. Pe lângă acestea, cei de la RCS&RDS au făcut și alte modificări, de această dată fiind vorba despre costurile pentru abonamentele de internet Fiberlink.

Ca urmare a finalizării proiectului de modernizare a rețelei naționale și internaționale, compania telecom aplică o reducere a tarifelor. Astfel, începând de acum, prețul pentru abonamentul Fiberlink 500 se reduce de la 45 lei la 39 lei, în timp ce planul tarifar Fiberlink 1000 ce promite viteze de până la 1 Gbps, va costa 45 lei (preț anterior - 55 lei).

RCS&RDS anunță reducerea tarifelor pentru abonamentele de internet Fiberlink; iată noile planuri tarifare

Totodată, RCS&RDS scoate din ofertă și abonamentul Digi Net Fiberlink 100. Nu în ultimul rând ni se dezvăluie că actualii clienți vor putea beneficia de noile tarife odată cu reînnoirea contractului pentru o perioadă de 12 luni. O veste nu tocmai bună este accea că stick-urile de internet nu vor mai fi distribuite gratuit, ci contra unei taxe lunare de 10 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×